Sponsorwerving/sponsors

Omdat we ernaar streven de bijeenkomsten in alle opzichten, ook financieel, laagdrempelig te houden zijn we afhankelijk van sponsoren en donateurs. Naast financiële ondersteuning is ook materiële ondersteuning van harte welkom.

ANBI-status

De Belastingdienst is een campagne gestart over giften aan goede doelen. Deze giften zijn aftrekbaar van de belasting wanneer een organisatie door de Belastingdienst is aangewezen als ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Stichting MS-Express heeft de ANBI-status. Dit houdt dus in dat donateurs gebruik kunnen maken van de aftrekpost ‘giften’ bij hun belastingopgave.

Voor meer informatie over de voorwaarden: www.belastingdienst.nl/giften.

Sponsoring via aankopen

Vanaf nu kunt u ons ook steunen via uw online aankopen. Dit kost ju niets extra’s, maar kan veel voor ons betekenen. Geen inschrijving, geen kosten, geen risico! In plaats van dat u rechtstreeks bij een webwinkel koopt, kunt u op onderstaande link kijken of uw favoriete webwinkel erbij staat. Via de link doet u gewoon uw aankopen en wij krijgen een deel gedoneerd via deze site.

Doe uw inkopen dus via
https://gratisdoelensteunen.nl/p/776/stichting-ms-express en steun ons.


SPONSORS:

MS-Express Weekend Lemele:


In week 37 tot en met 40 van 2018 heeft er bij Albert Heijn Smitsweg te Soest een bak gestaan bij de statiegeldinname. Klanten konden hier hun statiegeldbonnen in doneren aan ons, in plaats van dit zelf in te wisselen bij de kassa.
Dit heeft een mooi totaal bedrag opgeleverd van €217,55!

   


DELA Goededoelenfonds Pitch

In het weekend van 30-5 t/m 2-6 2018  werd in Utrecht de Supporters gehouden.  Tijdens deze beurs heeft Esmiralda Steen een pitch gehouden bij het DELA Goedendoelenfonds en hierbij €500,-  weten te verdienen.  Uiteraard zijn wij hier reuzeblij mee en we willen Esmiralda ook hartelijk danken voor deze inzet.   Zij snapt ons motto:  ” Samen goed op weg!”

De pitch is hier te zien.

Weekend Hoogeloon

In het weekend van 27 t/m 30 april 2018 heeft het MS-Express weekend plaats gevonden op landgoed De Biestheuvel in Hoogeloon (N-Br).  Dit weekend is fantastisch verlopen, mede dankzij onze groep vrijwillige verplegers (Anne, Laura, Wouter, Claire, Lisan, Tiana en Mirjam), de pannenkoekenbakkers Ben, Jan en Antoinette,maar ook omdat we gesponsord zijn door
Marcus Brekelmans van de Scootmobielspecialist in Eindhoven, die geheel kosteloos vier scootmobiels ter beschikking heeft gesteld.
Remko Teunissen van Zoomability die geld gegeven heeft om nieuwe kleding aan te schaffen voor de vrijwilligers
Ronald Jesse van Acevlaggen die de kleding en het bedrukken geregeld heeft en hiervoor een aanvulling in het budget heeft gegeven, zodat we voldoende t-shirts, sweaters én zelfs regenjassen konden bestellen.
Daarnaast konden de mensen met een glutenvrij dieet heerlijk genieten van de producten vaan Peak’s Free From.

En uiteraard alle deelnemers van het weekend. Zonder jullie was het zeker niet gezellig geweest.  Tot volgend jaar!
De foto’s zullen nog gepubliceerd worden.