Nieuws

 

Ducati Club Nederland sponsort Stichting MS-Express in 2020

Elk jaar kiest Ducati Club Nederland een sponsordoel, die ze dat jaar op diverse manieren sponsoren. Voor 2020 is dat Stichting MS-Express geworden. Naast een gelddonatie, zullen wij ook te vinden zijn op een aantal evenementen waar de DCN bij aanwezig is, namelijk De Motorbeurs in Utrecht (20-23 febr), de Ducati Club Race op het TT-Circuit Assen (22-24 mei) en de Italdag in Beusichem (6 september).

Daarnaast is er een mooi artikel geschreven in het clubblad Strada, welke naar alle leden en bijv. ook de Ducati-dealers gaat.

Uiteraard zijn we heel erg blij met deze sponsoring.

 
 
Mooie opbrengst

Woensdagmiddag 12 december waren wij uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst i.v.m. de opbrengst voor het Wout Kalkman Fonds en Stichting MS-Express, bijeengebracht door ‘t Winkeltje-Thebe Elisabeth uit Goirle. Onze penningmeester Huib Kalkman is er, samen met Janine, een van onze weekendbezoeksters en Lisette, een van onze vrijwillige verpleegkundige, namens het WKF en de Stichting naar toe geweest. Naast de leiding van ‘t Winkeltje waren hier ook zo’n dertigtal gehandicapte winkelmedewerkers en vrijwilligers bij aanwezig.

De gehandicapte bewoners van Thebe Elisabeth verkopen via ‘t Winkeltje zelfgemaakte spullen ten gunste van goede doelen. Dit jaar waren dat de Stichting Wens-Ambulance Brabant en WKF/ Stichting MS-Express.  Na de koffie mocht Huib uitleggen wat onze stichting doet en kreeg ook de Wens-Ambulance ruim de tijd om een en ander uit te leggen.

Hierna kregen beide organisaties een envelop met daarin de cheque. WOW we hadden best wat verwacht, maar dit was echt de overtreffende trap. Een bedrag van €830,50. Geweldig! Gelukkig had Huib voor de medewerkers en bewoners een grote taart laten maken, voorzien van een woord van dank en de logo’s van het WKF en MS-Express.

Janine was speciaal voor deze bijeenkomst vanuit Ravestein naar Tilburg gekomen. Iemand die dan bij vragen over de weekendbeleving e.e.a. kon vertellen. Zijzelf gaat al vele jaren mee als deelnemer. Janine heeft op ons verzoek bij Monique (Jaap was helaas afwezig maar die krijgt ‘m ook) van ‘t Winkeltje-Thebe Elisabeth de ‘Lepel van Verdienste’ opgespeld. Dit nadat in het kort is verteld welk verhaal hierachter schuilt.

Als afsluiter een lekker glaasje fris en een stuk van de taart. Rest ons nogmaals onze dank uit te spreken aan al de mensen die dit hele mooie bedrag bij elkaar geschraapt hebben! Werkelijk UNIEK!

 

S